Ένα blog για το ψήσιμο, το τζάκι, την οικολογική θέρμανση και την καλή ζωή!
Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2310414022
Blog

ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

By SuperUser Account on 7/4/2017

ΣΥΝΤΑΓΗ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ BARBECUE. ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΑΚΑ ΚΕΔΡΟΥ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.

Συνταγές
ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΟΛΟΜΟΣ
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ

ΤΙ ΚΑΥΣΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ; ΚΑΡΒΟΥΝΑ Ή ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ;

By SuperUser Account on 8/3/2017

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΟ Ή ΜΠΡΙΚΕΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΗΣΤΗ!

Συμβουλές
OUTDOORCHEF
Weber
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
ψησιμο

Μυστικά για το τέλειο Burger!

By SuperUser Account on 1/2/2017

Προετοιμάστε το πιο τέλειο σπιτικό burger, ψήστε το στο barbecue και απολάυστε το!

Συμβουλές
bbq
burger
cheeseburger
grill
συμβουλες ψησιματος
ψησιμο

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΗΤΩΝ

By SuperUser Account on 29/9/2016

Σταματήστε να μαντεύετε πότε έγινε το κρέας στην ψησταριά. Ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία που κάθε ψήστης πρέπει να έχει είναι το θερμόμετρο ψητού. Δεν αφήνουμε το κρέας να παραψηθεί για να είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει. Στην κατάλληλη θερμοκρασία είναι τέλειο. Όσο περνάει αυτό το σημείο αρχίζει στεγνώνει και γίνεται πιο σκληρό. Μπορεί να χαλάσουμε ένα κομμάτι κρέας επειδή δεν έχουμε θερμόμετρο.

Συμβουλές
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΨΗΤΟΥ
ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα

By SuperUser Account on 8/7/2016

Χρόνος ψησίματος: 8-10 λεπτά / / Μέθοδος ψησίματος : Άμεσο ψήσιμο σε δυνατή φωτιά / /Απαραίτητο αξεσουάρ : Σουβλάκια για κεμπάπ

Συνταγές
κεμπαπ
σουβλάκι
σουβλάκια
συνταγές weber
συνταγές μαγειρικής
χοιρινά
χοιρινό

Πως να Ψήσετε το Ψάρι

By SuperUser Account on 3/6/2016

Το ψήσιμο του ψαριού  σίγουρα δεν είναι από τα ευκολότερα πράγματα στον κόσμο. Το ολόκληρο ψάρι σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φάτε ένα φρέσκο ψάρι, δεδομένου ότι τα σημάδια της φρεσκάδας είναι πολύ πιο εμφανή σε ολόκληρο το ψάρι από ό,τι σε ένα φιλέτο.

Συμβουλές
τεχνικές ψησίματος
τσιπούρα
ψάρια
ψητό ψάρι