Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2310414022
Firestuff.gr: Oικολογική θέρμανση με τζάκια βιοαιθανόλης

Οικολογικά Τζάκια

Τα οικολογικά τζάκια, εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον, είναι μια πρωτοπόρα ιδέα και σύγχρονη ιδέα. Τοποθετούνται απλά σε οποιονδήποτε χώρο, χωρίς διαδικασίες και έξοδα εγκατάστασης και κυρίως χωρίς καμινάδα. Η λειτουργία τους βασίζεται στην χρήση βιοαιθανόλης, η οποία είναι βιολογικό καύσιμο και παρέχεται σε υγρή αλλά και στερεή μορφή (τζελ).

Βιοαιθανόλη

 

Η καύση της βιοαιθανόλης δεν παράγει μονοξείδιο του άνθρακα ή άλλες επιβλαβείς ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον. Η βιοαιθανόλη είναι καύσιμο άκαπνο, άοσμο, ακίνδυνο και με χαμηλό κόστος και μόνιμη διαθεσιμότητα.

Τα οικολογικά τζάκια, χάρις στη φυσική τους φλόγα και τον ελκυστικό τους σχεδιασμό, προσφέρουν ζεστασιά και θαλπωρή, χωρίς τον κόπο και την ταλαιπωρία της διαδικασίας ανάμματος του παραδοσιακού τζακιού. Ανάβουν και σβήνουν τάχιστα και με ιδιαίτερη ευκολία και λειτουργούν για όσον χρόνο εμείς επιθυμούμε.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε διάφορες προτάσεις για να επιλέξετε το οικολογικό τζάκι που ταιριάζει στο χώρο σας. Ποικιλία και διαφορετικότητα χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων είναι τα χαρακτηριστικά της μεγάλης γκάμας μας. Συνοδευτικά στα οικολογικά τζάκια, κυκλοφορούν διακοσμητικά αντικείμενα με σημείο αναφοράς τη φυσική φλόγα της βιοαιθανόλης.

φωτογραφική συλλογή: