Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2310414022
Firestuff.gr: Σόμπες ξύλου και pellet για αποδοτική και οικονομική θέρμανση

Σόμπες

Στο κατάστημα Τιμολέων μπορείτε να βρείτε μπορείτε να βρείτε τη σόμπα που σας ταιριάζει περισσότερο. Διαθέτουμε σόμπες – τζάκια, μασίνες από ατσάλι και μαντέμι που λειτουργούν με ξύλα, και σόμπες πετρελαίου. Χαρακτηριστικό όλων είναι η υψηλή θερμιδική απόδοση και η ποιότητα κατασκευής. Επίσης το κατάστημα μας διαθέτει και μεγάλη ποικιλία σε όλο το φάσμα των απαραίτητων αξεσουάρ (μπουριά, καπέλα θυέλλης κλπ.) για τη σωστή και αποδοτική λειτουργία της σόμπας.

Η πλέον σύγχρονη επιλογή στον συγκεκριμένο τρόπο θέρμανσης είναι οι σόμπες πέλλετ. Είναι σχεδιασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να ζεσταίνουν το χώρο οικολογικά και να κάνουν μεγάλη οικονομία στην ενέργεια. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σε σπίτια και διαμερίσματα με μικρή καμινάδα.

Η διακόσμησή τους από ατσάλι και κεραμικό, προσφέρει εξαιρετική αισθητική παρουσία αλλά και δυνατότητα προσαρμογής σε οποινδήποτε τύπο περιβάλλοντος.

Η αυτονομία θέρμανσης, ο αυτοματοποιημένος εβδομαδιαίος προγραμματισμός και η χαμηλή τιμή αγοράς του καυσίμου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το πέλλετ μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την πλήρη συλλογή μας και εξαιρετικές προσφορές σε σόμπες ξύλου και πέλλετ.